solyanreklam
sagreklam

YILDIZTEPE PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

YILDIZTEPE PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

YILDIZTEPE PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
  • 22 Şubat 2017, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yapımına başladığı Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’nın vizyonunu değiştirecek olan projelerin başında gelen Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz Ocak ayında düzenlenen tören ile temelleri atılan proje çalışmalarını yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerçekleşen yol açma çalışmalarını takip etti. Bir yıl içinde büyük bölümünün kullanıma hazır hale getirilmesi planlanan proje çalışmalarında, Mudanya Belediyesi’ne ait araçlar ve personeller aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. 
PROJE BORÇLANMADAN YAPILACAK
Gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Göreve gelirken söz verdik. Mudanya’nın kaynakları ve değerleri Mudanyalıların olacak. Hemşehrilerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin görüşlerini alarak geliştirdiğimiz sosyal yaşam alanı çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi. İki yıl içerisinde projenin tamamını bitirmek istediklerini yineleyen Türkyılmaz, kendi yağımızda kavrularak, borçlanmadan bu projeyi gerçekleştirmek istediklerinin de altını çizdi.  Proje içerisinde sinema salonu, Atatürk Kültür Merkezi, kafeteryalar, restaurantlar, seyir terasları, taksi ve minibüs durakları, çocuk oyun alanları, gezi ve yürüyüş yolları ile birlikte amfi tiyatro yer alacak.        

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık