YILDIRIMLI RAKETLERDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Yıldırımlı raketler Nuh Mete Düzgün ve Elif Arı, Türkiye Tenis Federasyonu 12 yaş turnuvasında şampiyonluk kupasını kaldırarak önemli bir başarıya imza attılar.

YILDIRIMLI RAKETLERDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
  • 08 Mayıs 2018, Salı 0:00

Amatör branşlarda katıldığı her organizasyonda kazandığı başarılarla farkını ortaya koyan Yıldırım Belediyespor, tenis branşındaki başarılarına her gün yenilerini ekliyor. Yıldırım Belediyesporlu tenisçiler Nuh Mete Düzgün ve Elif Arı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 2-6 Nisan tarihleri arasında Podyum Park’ta 10 şehirden 15 kulübün katılımıyla yapılan 12 Yaş Tenis Turnuvası’nda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldular. Gruplarında oynadıkları 8 maçında hepsini kazanarak namağlup şampiyon olan minik raketler, 12 yaştaki ilk şampiyonluklarını ve sıralamada ilk puanlarını aldılar. Büyük bir başarıya imza atan Nuh Mete Düzgün ve Elif Arı, elde ettikleri bu derecelerle Yıldırım Belediyespor’un gururu oldular.