Yıldırım Düşen Trafo Değiştirildi

Yıldırım Düşen Trafo Değiştirildi
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 17:11
02.08.2018 14:11

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Küçükkıran Mahallesi’nde içme suyu pompalarının bulunduğu bölgeye düşen yıldırım sonucu kullanılamaz hale gelen trafoyu değiştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşamaması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Demirci ilçesine bağlı Küçükkıran Mahallesi’nde yıldırım düşmesi sonucu kullanılamayacak duruma gelen içme suyu pompalarının trafosunu değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde bakım onarım ve yenilemesi yapılarak yedek amaçlı bekletilen trafolar sayesinde erken müdahalede bulunarak vatandaşların susuz kalmasının önüne geçildi.
“Çalışma sayesinde susuzluk yaşamadık”
Demirci’nin Küçükkıran Mahalle Muhtarı Hikmet Akkaya, “Mahallemizde bulunan içme suyu pompalarının trafosuna yıldırım düşmesi sonucu kullanılamaz hale geldi. MASKİ sağ olsun, hemen gelip trafomuzu değiştirdi. Mahallemizde hiç susuzluk yaşanmadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.