YILDIRIM BEYAZID PARKI'NDA İKİNDİ ÇAYI

Güzeltepe Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Beyazıd Parkı'nda ikindi çayı programı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in katılımıyla gerçekleşti.

YILDIRIM BEYAZID PARKI'NDA İKİNDİ ÇAYI
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Çay, simit ve peynir ikramıyla başlayan etkinlikte çocuklara yönelik kurulan masalarda satranç, mangala gibi zeka oyunları oynandı ve yüz boyama etkinliği gerçekleştirildi. Şarkılar eşliğinde eğlenen çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapılan buluşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında "Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum, bu yaz başlattığımız çaylı buluşmalarımız çok beğenildi. Bu parkları sizler için yapıyoruz, aman boş bırakmayın, buralar sizlere emanet, doyasıya kullanın." dedi.

Başkan Hilmi Türkmen daha sonra parkı dolaşarak mahalle sakinleriyle birebir sohbet etti ve çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi.