YILDIRIM BELEDİYESPOR SAHAYA İNDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekibi Yıldırım Belediyespor gerçekleştirdiği ilk antrenmanla sezona ‘merhaba’ dedi.

YILDIRIM BELEDİYESPOR SAHAYA İNDİ
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Süper Amatör Lig’i şampiyonluk sevinciyle noktalayarak Bursa’yı, yükseldiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hazırlanan Yıldırım Belediyespor, 2018-2019 Futbol Sezonu hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği ilk antrenman sahaya indi. Şampiyon kadrosuna yaptığı transfer takviyeleriyle birlikte güçlü bir kadro oluşturan lacivert-turkuazlılar, ısınma hareketleri, düz koşu ve kısa mesafe pas çalışmalarıyla yeni sezon hazırlıklarına başladı. İlk antrenmanda neşeli görüntüler sergileyen Yıldırım Belediyesporlu futbolcular, hırslı ve istekli görüntüleriyle Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e hazırlanıyor. Lacivert-turkuazlılar antrenman ve hazırlık karşılaşmalarıyla 4 Eylül tarihine kadar çalışmalarını Bursa’da sürdürecek.

02.08.2018