Yenişehir'de Yeni Hastane Hizmete Girdi.

Yapımı tamamlanan Yenişehir Devlet Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Yenişehir'de Yeni Hastane Hizmete Girdi.
  • 16 Mart 2019, Cumartesi 10:40
Yenişehir'de  yapımı tamamlanan Yenişehir Devlet Hastanesi, hasta kabulüne başladı. Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “ 100. Yıl Mahallemizde 20 bin 774 metrekare alana inşa edilen, 110 yataklı, 31 poliklinik odası bulunan, 5 ameliyathane ve yoğun bakım üniteleriyle ilçemizin artan nüfusuna, uzun yıllar modern ve nitelikli sağlık hizmeti sunmasını hedeflediğimiz hastanemiz hamdolsun hizmet vermeye başladı. Hem halkımıza verdiğimiz sözün gereği hem de hükümetimizin verdiği siyasi desteğin farkında olarak, sağlıkta reform anlayışıyla, ilçemize yeni bir hastane kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni Devlet Hastanemiz Yenişehir’imize hayırlı olsun” dedi.