solyanreklam
sagreklam

Yeni Araçlar Daha Temiz Bir Mersin İçin Hizmette

Yeni Araçlar Daha Temiz Bir Mersin İçin Hizmette

Yeni Araçlar Daha Temiz Bir Mersin İçin Hizmette
  • 10 Mayıs 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi bünyesine kazandrlan deniz denetimi araçlarnn tantm törenini gerçekletirdi.

Mersin Büyükehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Bakanl bünyesinde hizmete sunulacak 35 yeni araç ve Denizcilik Hizmetleri ve Denetleme ube Müdürlüü bünyesine kazandrlan 3 yeni araç olmak üzere toplam 38 aracn hizmet tantm töreni Cumhuriyet Meydan’nda yapld.

Tantm törenine Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n yan sra Koluman Otomotiv Endüstri Anonim irketi Yönetim Kurulu Bakan Kaan Saltk, Mersin Büyükehir Belediyesi yöneticileri, daire bakanlar, meclis üyeleri ve vatandalar katld.

“Daha temiz bir Mersin anlay ile hizmet ediyoruz”

Araç tantm töreninde konuan Bakan Kocamaz, göreve geldikleri günden bu yana Mersin’e hizmet etme noktasnda ihtiyaç duyulan her arac belediye bünyesine kazandrdklarn ifade ederek,  “Göreve geldiimiz 4 yllk süre içerisinde yeni aldmz araçlar vatandalarmza tantmalar için basn mensuplarmz araç defalarca davet ettik. Bugünde özellikle Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Bakanlmzn kent içerisindeki daha temiz bir Mersin anlayyla sürdürecei hizmetlerin kolaylatrlmas yönünde hizmete girecek yeni araçlarmzn tantm için beraberiz. Göreve geldiimiz günden bu yana Büyükehir Belediyesi olarak MESK ile birlikte 1400’ün üzerinde arac Mersin’e kazandrdk. Aklnza gelebilecek her konu ve her dairemiz için gerekli bütün araçlar temin etmeye gayret ediyoruz. Tabi ki Mersin Büyükehir Belediyesi bugüne kadar bu araçlarn büyük bir ksmn kiralama usulü ile hizmet alm ile birlikte vatandamzn hizmetine sunabiliyordu. Artk istiyoruz ki biz araç kiralamas ile uramayalm. Mümkün olduunca bütçemizden yeterli paylar ayrarak her zaman, gece gündüz, yaz k, hafta sonu demeden hizmete girecek araçlar belediyenin kendi araçlar olsun ve belediyenin maliyeti aalara çekilsin. nallah bundan sonrada bu tür gayretlerimiz devam edecek” dedi.

Büyükehir Belediyesi’nin ihtiyac olan her arac birden almann mümkün olmadn belirten Bakan Kocamaz,  “Bütün araçlarn birden tedarik edilmesi mümkün deil. 1400 üstü araç almz ama belki bir o kadar daha araca ihtiyacmz var. Onun için göç gide gide düzelir diyorum. Bu araçlarn daha temiz bir Mersin anlayyla Mersin’e hizmet ederken kazasz, belasz hizmetlerini sürdürmesini, Mersin’de yaayan bütün insanlarmzn layk olduu hizmeti üretmesini Cenab- Allah’tan niyaz ediyorum. Denizcilik hizmetlerinde kullanlmak üzere aldmz üç aracmzn görevi denizimizi temizlemek onun için özellikle Mersin’in en temiz havasna sahip yaylalarmzn ismini verdik.  Bu araçlarn Mersinimiz ve Mersin’de yaayan tüm insanlarmz için hayrl uurlu olmasn temenni ediyorum. Kazasz belasz güzel hizmetler temenni ediyorum” eklinde konutu.

Konumalarn ardndan Koluman Otomotiv Endüstri Anonim irketi Yönetim Kurulu Bakan Kaan Saltk, Bakan Kocamaz’a teekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Açl töreninin ardndan Bakan Kocamaz yeni alnan süpürme aracnn test sürüünü gerçekletirirken, Gözne ismi verilen deniz denetim teknesi ile denize açld.

Tantm töreninde Gözne simli Deniz Denetim Teknesi, Namrun isimli Yüksek Hzl Acil Müdahale Botu ve Abanoz isimli Deniz Temizleme Teknesi (Deniz Süpürgesi) Mersin’in denizini temizlemek üzere Mersinlilerin hizmetine sunulurken, 15 adet 1,5 m3 kapasiteli 10 adet 6 m3 kapasiteli süpürge arac, 4 adet damperli kamyon, 4 adet 4x4 arazi ve denetim arac ve 2 adet transit Pick-Up Denetim arac olmak üzere toplam 38 araç Mersin genelinde hizmet vermek üzere Büyükehir’in araç filosuna katld.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık