ÜSKÜDAR'DA SİTE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Site sakinlerinin taleplerini yerinde dinlemek için düzenlenen site buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Bulgurlu Mahallesi Levkent Sitesi ve Barbaros Mahallesi Bahar Sitesi'ni ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen site sakinleriyle çay içerek geç saatlere dek sohbet etti ve taleplerini dinledi.

ÜSKÜDAR'DA SİTE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Buluşmaya katılan çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Hilmi Türkmen'in site ziyaretleri her gün farklı bir mahalle ile devam edecek.