solyanreklam
sagreklam

'Ufkun Ötesini Gören Kadın'a Saygı Gecesi

Ustalara Saygı etkinlikleri, Prof. Dr. Aysel Ekşi'yi anma gecesi ile başlıyor.

'Ufkun Ötesini Gören Kadın'a Saygı Gecesi
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi tarafından 11 senedir düzenlenen “Ustalara Saygı” etkinlikleri 3 Ekim Cumartesi akşamı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Kurucu Başkanı, Atatürk devrimlerinin yılmaz savunucusu Prof. Dr. Aysel Ekşi için gerçekleştirilecek etkinlikle başlıyor. Ustalara Saygı, Prof. Dr. Aysel Ekşi'ye saygı gecesine özgü olarak bu kez Fulya Sanat’ta ve cumartesi gecesi yapılacak.

14 Mayıs 2015 günü aramızdan ayrılan Aysel Ekşi'nin ön plana çıkmadan ülkemize yaptığı hizmetleri bilinir hale getirmek, bu sayede adını yaşatmak ve anılarını tazelemek amacıyla düzenlenen toplantıda ülkemizin önde gelen aydınları ve yakınları Aysel Ekşi'yi anlatacak.

Prof. Dr Yersu Kapran’ın sunacağı, Prof. Dr. Aysel Çelikel, Demet Işık, Doğan Hızlan, Dr. Erdal Atabek, Gülseven Yaşer, Prof. Dr. Metin Sözen, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Prof. Dr. Necla Arat, Prof. Dr. Nur Serter, Prof. Dr. Türkkaya Ataöv, Prof. Dr. Yıldız Tümerdem ve Zafer Fortacı’nın konuşmacı olarak katılacakları gecede Aysel Ekşi’nin oğulları Mehmet ve Özgür ile gelinleri Müge ve Özge de annelerini anlatacaklar...

Prof. Dr. Aysel Ekşi’nin 13 yaşındaki ikiz torunları Sinan ve Sibel Ekşi’nin mini bir keman ve piyano resitali verecekleri etkinlikte Gülgûn Feyman’ın seslendireceği bir barkovizyon gösterisi de yer alacak.

Beşiktaş Belediyesi’nin “Ufkun Ötesini Gören Kadın Prof. Dr. Aysel Ekşi” adıyla bastırdığı “saygı” kitabının da konuklara dağıtılacağı Prof. Dr. Aysel Ekşi’ye Saygı gecesi, eşi gazeteci ve yazar Oktay Ekşi’nin konuşması ile sona erecek…

Prof. Dr. Aysel Ekşi'ye Saygı Gecesi

Tarih:
3 Ekim 2015 Cumartesi
Saat: 19.00 Kokteyl, 20.00 Anma Toplantısı
Yer: Fulya Sanat
Adres: Hakkı Yeten Cad. No:10 Dikilitaş

*Katılım ücretsizdir.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık