solyanreklam
sagreklam

Türkyılmaz’dan miniklere yeni yıl ziyareti

Türkyılmaz’dan miniklere yeni yıl ziyareti

Türkyılmaz’dan miniklere yeni yıl ziyareti
  • 30 Aralık 2014, Salı 0:00

Türkyılmaz’dan miniklere yeni yıl ziyareti


 Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ile birlikte, Mudanya Belediyesi M. Agah Bursalı Kreşini ziyaret ederek miniklerin yeni yılını kutladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, yeni yıl öncesi  Agah Bursalı Kreşi’nde gerçekleşen minik öğrencilerin yılbaşı etkinliğine katıldı. Minik öğrenciler ile birlikte yılbaşı pastasını kesen Türkyılmaz, çalan müzikler eşliğinde minik öğrenciler ile oyunlar oynadı.
MİNİKLER AGAH AMCALARINI ZİYARET EDECEKLER
Kreşin yapılmasını sağlayan M. Agah Bursalı’nın fotoğraflarıyla birlikte öz geçmişinin kreş binasına konulması yönünde görüş belirten Türkyılmaz, “Mudanya’ya önemli katkılar sağlayan Agah Bursalı çocukları çok sevdiğini ve onlar için yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını belirtti. Minik öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte İstanbul’da Agah amcamızı ziyaret edeceğiz” dedi.  Papatyalar ve Menekşeler sınıfının minik öğrencileri ile birlikte yeni yıl pastasını kesen Türkyılmaz ve Ay, miniklere yeni yıl hediyesi ve çikolata dağıttı. Miniklerde başkanlara hazırladıkları hediyeleri verirken, Noel Baba kıyafeti giyen kreş görevlisi de çocuklara hoş vakit geçirtti.
“BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’Ü SEVİN, YALAN SÖYLEMEYİN”
Yeni yıl için iyi dileklerde bulunarak kreş çocuklarına “Öğretmenlerinizi ve özelliklede Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çok sevin ve kesinlikle yalan söylemeyin” dedi. 2015 yılının tüm insanlığın mutlu olacağı huzur dolu bir yıl olmasını dileyen Türkyılmaz, “Sizler mutlu olmayı hak eden insanlarsınız, yaşamınız boyunca doğruluktan yana olun.  Okuyun ama çok okuyun, ülkemizin siz çocuklara, geleceğin gençlerine, okumuş bilgili insanlara ihtiyacı var. Bizler her zaman sizin yanındayız. Sonuna kadar da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
KREŞTE EKSİKLER BELİRLENDİ
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, ziyaretin ardından M.Agah Bursalı Kreşi müdürü Neşe Eminağaoğlu ile birlikte kreşte incelemelerde bulunarak eksikleri belirledi. Türkyılmaz, bu eksiklerin en kısa süre içinde giderilmesi yönünde talimat verdi.
İ

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık