solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, ZEYTİN ÜRETİCİSİYLE BULUŞTU

TÜRKYILMAZ, ZEYTİN ÜRETİCİSİYLE BULUŞTU

TÜRKYILMAZ, ZEYTİN ÜRETİCİSİYLE BULUŞTU
  • 21 Kasım 2014, Cuma 0:00

TÜRKYILMAZ, ZEYTİN ÜRETİCİSİYLE BULUŞTU
Zeytin hasadının ardından alımların başlaması hareketlenen zeytin alım depolarına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ziyaret gerçekleştirdi.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Marmarabirlik’e bağlı Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin zeytin alım depolarını ziyaret etti. Zeytin depoları ziyareti sırasında zeytin üreticileriyle de sohbet eden Türkyılmaz, zeytin üretmenin zorluklarını çok iyi bildiğini belirtti. 
“ZEYTİN DEĞERLİ VE ZOR BİR ÜRÜNDÜR” 
Mudanya ve bölgelerinde dünyanın en kaliteli zeytinlerin yetiştirildiğini ifade eden Türkyılmaz, “Bu değerleri dünyaya tanıtmak amacıyla belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Gelecek yıllardan itibaren Mudanya’nın bu değerlerini tüm dünyaya en iyi şekilde duyurarak, kapsamlı bir şekilde tanıtımının yapılmasını gerçekleştireceğiz” dedi. Mudanya bölgesini en değerli ürününün zeytin olduğuna dikkati çeken Türkyılmaz, “Binlerce aile geçimlerini zeytinle sağlarken ülke ekonomisine de önemli girdi sağlamaktadır. Sıcak soğuk, yaz kış demeden zeytin üreticileri, bin bir güçlükle yetiştirdiği zeytin mahsulünü toplamak için verdiği mücadele gerçekten de çok önemlidir. Yapılan masraflarını toplanan mahsullerden çıkarabilme derdinde olan zeytin üreticilerimizin yaşadıkları sıkıntılar kesinlikle göz ardı edilmemelidir” diye konuştu. 
DÜNYA BU BÖLGENİN ZEYTİNİNİ TANIMALI
Bugüne kadar hiçbir belediye başkanının zeytin alım zamanında depoları ziyaret etmediğini ifade eden zeytin üreticileri, “Bizler bundan büyük bir mutluluk duyduk. Ayrıca Belediye Başkanımız Türkyılmaz zeytinciliğin zorluklarını çok iyi bilmektedir. Mudanya bölgemiz ve biz zeytin üreticileri için gerçekten de çok önemli olan zeytin ürününü dünyanın tanıtılmasını istiyoruz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık