solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “SANAYİ SİTESİ İÇİN ESNAFLARLA GÖRÜŞMEYİ SÜRDÜRÜYOR”

TÜRKYILMAZ, “SANAYİ SİTESİ İÇİN ESNAFLARLA GÖRÜŞMEYİ SÜRDÜRÜYOR”

TÜRKYILMAZ,  “SANAYİ SİTESİ İÇİN ESNAFLARLA GÖRÜŞMEYİ SÜRDÜRÜYOR”
  • 18 Mayıs 2016, Çarşamba 0:00

 

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, küçük sanayi sitesi esnafının ardından 2’inci Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafların yeni sanayi sitesi yapımı taleplerini olumlu karşılayan Türkyılmaz, esnafların görüşleriyle çalışmaların ortaya çıkacağını söyledi.


Gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnafın ve halkın yanında olmaya devam eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, küçük sanayi esnafı ardından, 2’inci Sanayi Sitesi esnaflarını da ziyaret ederek, istek ve talepleri yerinde dinledi. Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra Belediye meclis üyesi Hüseyin Esen ile partililerinde da eşlik ettiği ziyarette sanayi sitesinde incelemelerde de bulunan Türkyılmaz, yeni sanayi sitesi yapımı için görüşleri de dinledi. Sanayi sitesinin kendilerine artık küçük geldiğini ve ihtiyaca cevap vermekte zorlandıklarını belirten 2’inci Sanayi esnafı, tek isteklerinin yeni bir sanayi sitesi olduğunu ifade ettiler.
“BİRLİKTE KARAR VERİP YAPACAĞIZ”
İstek ve talepleri dinleyerek sanayi esnafının yanında olduğunu belirten Türkyılmaz, yeni sanayi sitesi yapımı için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.  İki adet sanayi sitesini bir araya getirecek düzenli ve planlı bir çalışma içerisinde olacaklarını söyleyen Türkyılmaz, “Yeni bir sanayi sitesi yapmayı düşünüyoruz. Sıkıntılarınızı ve dertlerinizi biliyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştirmeden önce sanayi esnaflarıyla bir araya geleceğiz” dedi. Esnafların görüşlerini ve önerilerini daha detaylı bir şekilde alacaklarını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, esnaflarla birlikte karar vereceklerinin altını çizdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık