TÜRKYILMAZ: HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

• 05 Mart 2015, Perşembe 0:00

Bursa birinciliğinin ardından gözünü Türkiye şampiyonluğuna diken Mudanya Belediyesi Dinç Spor Genç Bayan Basketbol Takımı, Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Bursa birinciliğini pasta keserek kutladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, kısa sürede üstün başarı sergileyerek Bursa birincisi olan takımın bu başarısının kendisini çok duygulandırdığını belirterek, “Mudanya’mız, sporcularıyla ve hizmetleriyle örnek başarılara imza atıyor. Genç Bayan Basketbol Takımımızın Bursa birinciliği beni çok duygulandırdı. Verilen emeğin başarıyla sonuçlanması gurur verici. Türkiye’nin en iyi belediye başkanının bulunduğu bir kentin, en iyi takımı da Bursa birincisi oldu. Mudanya’ya da bu yakışır. 19-24 Mayıs’ta Elazığ’da oynanacak Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarında, takımımızın yine başarılarla Bursa’nın ve Mudanya’nın adını Türkiye’ye duyuracağına inanıyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulüp Müdürü Gökhan Türkyılmaz, A Takımı Başantrenörü Mehmet İshak Erdinç, Genç Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Arzu Gürsel ve takım oyuncularıyla birlikte pasta keserek, Bursa birinciliğini kutladılar.