solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA YERİNE GETİRDİK”

TÜRKYILMAZ, “BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA YERİNE GETİRDİK”

TÜRKYILMAZ, “BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA YERİNE GETİRDİK”
  • 07 Eylül 2016, Çarşamba 0:00

Halit Ahman’ın yıllar önce hibe olarak Mudanya Belediyesi’ne bağışladığı çocuk oyun alanı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatıyla amacına uygun hale getirilerek, çocukların kullanımına sunuldu.

Mudanyalı hayırsever Halit Ahman’ın yıllar önce Mudanya Belediyesi’ne çocuk parkı yapılması şartıyla  hibe ettiği ve bugüne kadar amacı dışında kullanılan alan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatıyla amacına uygun hale getirilerek çocukların kullanımına sunuldu. Kısa sürede tamamlanan çocuk parkının açılışına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, belediye başkan yardımcılarının yanı sıra belediye meclis üyeleri, Halit Ahman’ın oğlu Murat Ahman ve Mudanyalılar katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Murat Ahman, “Babam burada olmayı çok isterdi. Ama ilk fırsatta kendisini buraya getirip parkı göstereceğim” dedi. Bu tür alanlara hibe edenlerin isimlerinin verilmesinin çok güzel bir düşünce olduğunu da sözlerine ekleyen Ahman, “ Şaziye Rüştü, Agah Bursalı, Hakkı Kayan, Halit Ahman bu isimlerden bazıları diliyorum ki, bu isimler daha da çoğalsın ve Mudanyalılar daha güzel şeylere kavuşsun” diye konuştu.
“VERİLEN SÖZLERİ YERİNE GETİRMEKTEN MUTLUYUM”
Böylesine anlamlı bir parkı hizmete açmanın kendisi için çok önemli olduğuna değinen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Geçen yıl Halit Ahman ile tanıştım. Mudanya ile ilgili anlattıklarımı dinleyince sevinç gözyaşlarını tutamadı. Mudanya’ya ve çocuklara karşı sevgi dolu bir insan” ifadelerini kullandı.  Söz konusu alanın yıllar önce Mudanya Belediyesine çocuk parkı yapılması şartıyla hibe edildiğini de hatırlatan Türkyılmaz, “Ancak biz göreve gelene kadar birileri tarafından bu alan çıkar amaçlı kullanılmış, onlar buradan haksız yere kazanç sağlamışlar” dedi.  Halit Ahman’a verilen sözü yerine getirdikleri ve park alanını amacı doğrultusunda düzenledikleri için çok mutlu olduğunu da belirten Türkyılmaz ,”Yeri bizlere bağışlayan Ahman ailesine ve emek veren çok değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, parkımızın çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 
Konuşmalar sonrasında Murat Ahman ve Halit Ahman adına torununa teşekkür belgesi takdim eden Türkyılmaz, Ahman ailesi ve çocuklarla birlikte açılış kurdelesini kesti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık