solyanreklam
sagreklam

TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 30 Mayıs 2016, Pazartesi 0:00

Okullu Küçük Bayanlar Hentbol müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu Bayan Hentbol Takımı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.  Türkyılmaz öğrencileri alkışlarla karşıladı.

Mersin’de gerçekleşen Okullu Küçük Bayanlar Hentbol final müsabakalarında namağlup olarak Türkiye Şampiyonu olan Mudanya İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu Bayan Hentbol Takımı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Antrenör Merve Atak ve Beden Eğitimi öğretmeni Şükran Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette ekip olarak başaracaklarına inandıklarını belirten Atak, “Mudanya’mızı her alanda en güzel şekilde temsil ettik. Şampiyonlukların devam edeceğine inanıyoruz” dedi. Türkyılmaz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden öğretmenler ve öğrenciler hedeflerinin her zaman en yükseklerde olacağını da sözlerine eklediler.
“SİZLERE HELAL OLSUN”
Türkiye şampiyonluğuyla birlikte oluşan güzel tablo için antrenör, öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Sizler küçük yüreklerinizle çok büyük bir iş başardınız. Elde ettiğiniz başarının yansımalarını önümüzdeki zamanlarda göreceksiniz” dedi. Her zaman destek vermeye hazır olduklarının altını çizen Türkyılmaz, “Sizlere helal olsun. Bu başarınızın devamının geleceğine ve sürekli olacağına inanıyorum. Gelen başarı ve şampiyonlukla birlikte diğer okul ve takımlara örnek olduğunuzu da unutmayın” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık