solyanreklam
sagreklam

TİRİLYE İLKOKULU’NUN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR!

TİRİLYE İLKOKULU’NUN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR!

TİRİLYE İLKOKULU’NUN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR!
  • 20 Nisan 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Tirilye İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Hakkı Velioğlu’nun okuldaki eksiklerin ve gereken tadilatların yapılması yönünde Başkan Hayri Türkyılmaz’dan destek istediklerini ve bu taleplerinin aynı gün hızlı bir şekilde anında yerine getirildiğini vurgulayarak, “Okulumuzu ziyarete gelen Başkanımıza, eksiklerimizi ve tadilat yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgi verdik. Başkanımız da ekiplerine gereken talimatı verdi ve Başkanımız okuldan ayrılır ayrılmaz hemen aynı gün Mudanya Belediyesi ekipleri okulumuza gelerek, çalışmaya başladı. Bu kadar hızlı bir şekilde taleplerimize cevap verileceğini düşünmemiştik. Başkanımıza ve ekibine, okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi. Okul Müdürü Hakkı Velioğlu, okul bahçesine talep ettikleri bankların ve piknik masalarının aynı gün içinde Mudanya Belediyesi ekipleri tarafından okul bahçesine getirilip yerleştirildiğini, ayrıca okul bahçesinde bazı tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarının da hemen başlatıldığını, Başkan Hayri Türkyılmaz’ın hizmet anlayışının Türkiye’ye örnek olması gerektiğini vurguladı.

 

 

“BENİM İLÇEMDE HERKES MUTLU OLSUN İSTİYORUM”

“Benim ilçemde doğumdan, ölüme, 7’den 77’ye herkes mutlu olsun istiyorum” diyen Başkan Hayri Türkyılmaz, geleceğin büyükleri olan çocuklar için her şeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını, öğrencilerin eğitim gördüğü fiziki alanların iyileştirilmesi için Mudanya Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkan Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi’nin sorumluluk alanında olmamasına rağmen, Mudanyalıların mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağladıklarını vurgulayarak, “Mudanya Belediyesi olarak sorumluluk alanımız bellidir, ancak, Tirilye İlkokulu gibi aciliyet gerektiren hizmetleri de yapmaya çalışıyoruz. ‘Hükümetin sorumluluğunda olan hizmetleri, biz yapamayız’ demiyoruz. Mudanya’daki herkesin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşaması için, Hükümetin sorumluluk alanında olsa bile, Mudanyalılar için her zaman elimizi taşın altına koymaya, Mudanyalılara en iyi hizmeti üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

“MİNİKLERDEN, BAŞKAN’A 23 NİSAN ŞİİRİ”

Başkan Hayri Türkyılmaz, Tirilye İlkokulu’ndaki tüm sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle de sohbet etti. Minik öğrenciler Başkan Hayri Türkyılmaz’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında okuyacakları “Bir Şarkı Söyler Misin” adlı şiiri koro halinde söylediler. Minik öğrencilerin bu anlamlı şiirini alkışlayan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Geleceğimizin büyükleri çocuklarımız için ne yapsak azdır. Milli bayramlarımızı, yürekten okudukları şiirlerle hissetmeleri beni de çok duygulandırdı. Onlar bizim yarınlarımız ve geleceğimizin teminatıdır. Mudanya Belediyesi olarak, miniklerimiz için her türlü hizmeti ve desteği vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık