solyanreklam
sagreklam

TEKULAŞ Çalışanlarını Kapsayan Toplu İş Görüşmeleri Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren TEKULAŞ ile Öz Taşıma İş Sendikası arasında toplu iş görüşmeleri başladı.01.05.2016 ? 30.04.2018 dönemini kapsayan toplu iş sözleşmesinin sona ermesi dolayısıyla iki yıllık dönemi kapsayacak toplu sözleşme için taraflar arasında görüşmeler başlatıldı. Söz konusu görüşmelerin ilki 15.08.2018 Çarşamba günü TEKULAŞ Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Görüşmeye TEKULAŞ adına Genel Müdür Ali Osman Yaşar'ın başkanlığında bir ekip katılırken, Öz Taşıma İş Sendikası adına da Genel Başkan Mustafa Toluntay, Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Yaman ve işyeri temsilcileri katıldılar.Toplantıda her iki taraf da 01.05.2018 tarihinden geçerli olmak üzere uygulamaya alınacak olan toplu iş sözleşmesine ilişkin hükümlerin yer aldığı taslağı paylaştı. Taraflar, teslim aldıkları taslakları inceledikten sonra 04.09.2018 tarihinde yeniden bir araya gelerek uyuşmazlık olan maddeler üzerinde müzakerelere başlayacaklar.

TEKULAŞ Çalışanlarını Kapsayan Toplu İş Görüşmeleri Başladı
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren TEKULAŞ ile Öz Taşıma İş Sendikası arasında toplu iş görüşmeleri başladı.

01.05.2016 ' 30.04.2018 dönemini kapsayan toplu iş sözleşmesinin sona ermesi dolayısıyla iki yıllık dönemi kapsayacak toplu sözleşme için taraflar arasında görüşmeler başlatıldı. Söz konusu görüşmelerin ilki 15.08.2018 Çarşamba günü TEKULAŞ Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Görüşmeye TEKULAŞ adına Genel Müdür Ali Osman Yaşar'ın başkanlığında bir ekip katılırken, Öz Taşıma İş Sendikası adına da Genel Başkan Mustafa Toluntay, Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Yaman ve işyeri temsilcileri katıldılar.

Toplantıda her iki taraf da 01.05.2018 tarihinden geçerli olmak üzere uygulamaya alınacak olan toplu iş sözleşmesine ilişkin hükümlerin yer aldığı taslağı paylaştı. Taraflar, teslim aldıkları taslakları inceledikten sonra 04.09.2018 tarihinde yeniden bir araya gelerek uyuşmazlık olan maddeler üzerinde müzakerelere başlayacaklar.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık