Teknolojiyi Seven Parmak Kaldırsın!

“Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor” projesi Beşiktaş Belediyesi destekleriyle hayata g...

Teknolojiyi Seven Parmak Kaldırsın!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

QNB Finansbank, Habitat ve Microsoft Türkiye, çocuklar için kod eğitim programını sürdürülebilir hale getirmek ve daha da yukarılara çekmek üzere güçlerini birleştirdi ve programı “Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor” adıyla daha da kapsamlı hale getirdi.

Proje kapsamında 8-12 yaş arası öğrencilere, gönüllü eğitmenlerimiz aracılığı ile 8 saat boyunca “KODU Game Lab” programlama dili eğitimleri verilmektedir.

2 Gün sürecek olan eğitimler, 22 Ocak - 02 Şubat 2018 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi’nde gerçekleşecek.

Sömestr döneminde siz de çocuğunuzu bu eğitime dahil edebilirsiniz. Eğitimler kontenjanla sınırlıdır.

Başvuru formu için
tıklayınız.

Eğitim programı için
tıklayınız.