solyanreklam
sagreklam

Teknik Direktör Levent Devrim'e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

TFF 2. Lig takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Levent Devrim’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. 49. yaşına giren teknik direkt...

Teknik Direktör Levent Devrim'e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 0:38

TFF 2. Lig takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Levent Devrim’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. 49. yaşına giren teknik direktör Levent Devrim için kulüp başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular doğum günü pastası kesti.

Yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tam bir kolej havası yaşanırken, bugün oynanan ve 2-0 kazanılan Bergama Belediyespor maçının ardından Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yenilen akşam yemeği sonrasında sürpriz bir kutlama yaşandı. 49. yaşına giren teknik direktör Levent Devrim için teknik heyet ve futbolcular ortak bir doğum günü kutlaması organize etti.

“İnşallah Şampiyonluk Pastasını da Keseceğiz”

Kendisi için özel olarak hazırlanan pastanın üzerindeki mumları üfleyen ve duygulandığı gözlemlenen teknik direktör Levent Devrim, daha sonra küçük dilimlere ayırdığı pastayı, kendi elleriyle futbolculara yedirdi. Doğum gününü unutmayarak, sürpriz bir kutlama yapan kulüp başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu ve futbolculara teşekkür eden teknik direktör Levent Devrim, Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesinin bir bütün olduğunu ifade ederek, “Burada herkes birbirini seviyor ve saygı duyuyor. Daha öncede söylediğim gibi biz çok güzel bir aileyiz. Böylesi önemli organizasyonlarla birbirimize bağlılığımız daha da artıyor. İnşallah nice doğum günlerimizi burada hep birlikte kutlamaya devam ederiz. Başkanıma, yönetim kurulumuza, futbolcularımıza ve personelimize teşekkür ederim. İnşallah şampiyonluk pastasını da keseceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık