Tcg Yavuz Fırkateyn Komutanı’ndan Büyükşehir’e Ziyaret

TCG YAVUZ Fırkateyni Komutanları, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır’ın misafiri olan komutanlar, ziyaret hakkında bilgi verdi.

Tcg Yavuz Fırkateyn Komutanı’ndan Büyükşehir’e Ziyaret
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 14:37

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Samsun Limanı’na demirleyerek, halkın ziyaretine açılacak olan TCG YAVUZ Fırkateyni’nin Komutanı Deniz Yarbay Timuçin Halil Yıldıran, Gemi Başçarkçısı Yüzbaşı Ali Dingeç ve Ast. Kd. Başçavuş Fatih Ersan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette komutanlar, Çakır’a üzerinde fırkateynin amblemi olan şapka hediye etti. Başkan Vekili Turan ise komutanlara Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı Bandırma Vapuru’nun maketi ile kahve fincanı takımı verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.