Süper Zabıtalar Sertifikalarını Aldı!

Beşiktaş Belediyesi Zabıta Memurları, "Kişisel Gelişim ve Eğitim Programı"nı tamamladı.

Süper Zabıtalar Sertifikalarını Aldı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, Zabıta Haftası kapsamında Zabıta Müdürlüğü’ne katılan yeni personele eğitim vermişti.

Zabıta Müdürlüğümüz personeline katılan yeni zabıta memurlarımızın eğitimi sona erdi. Beşiktaş Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen sertifika törenine Beşiktaş Belediye Bakanı Av. Murat Hazinedar, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı ve başkan yardımcıları katıldı.

Sosyal Medya’da “Süper Zabıta” ismiyle de anılan Beşiktaş Belediyesi Zabıta Memurlarının eğitim programı sona erdi.

Zabıtalarımız; Belediye ve Zabıta Mevzuat Bilgileri, Resmi Yazışma Kuralları, Ekip Ruhu ve Takımdaşlık, Kişisel Motivasyonu Arttırma Teknikleri, Zabıta Personeli ile Görev Alanındaki Çatışma ve Çözüm Yöntemleri, Etkin İletişim Becerileri, Stres ve Öfke Yönetimi, Halkla ilişkiler ve Davranış Kuralları ve Bireysel Gelişim Programı eğitimlerini aldı.

Sertifikalarını CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı’nın elinden alan zabıtalar tören sonrası toplu fotoğraf çektirdi.