solyanreklam
sagreklam

SİTELER VE ÇEPNİ’DE HALI SAHA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SİTELER VE ÇEPNİ’DE HALI SAHA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SİTELER VE ÇEPNİ’DE HALI SAHA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
  • 20 Temmuz 2017, Perşembe 0:00

İlçenin her mahallesine halı saha kazandırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mudanya Belediyesi, Siteler ve Çepni Mahallelerinde halı saha yapım çalışmalarına başladı. 
 

Mudanya Belediyesi gençleri spora yönlendirmek için gerçekleştirdiği halı saha yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siteler Mahallesi’nde 5 Bin m2, Çepni Mahallesi’nde ise bin 500 m2’lik alanda gerçekleşen halı saha çalışmaların sürdüren ekipler, yıl içerisinde yer tespiti yapılacak olan bir mahallede daha halı saha yapımına başlayacak. Siteler Mahallesi’nde 18mx30m büyüklüğünde gerçekleşecek halı saha çalışmalarının yanı sıra alanda çocuk parkı, dinlenme alanları ve çevre düzenlemesi çalışmalarını da eş zamanlı olarak tamamlanacak.
“SAHA SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ”
Çocuklar ve gençlerin rahat ve güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı saha çalışmalarının sürdüğünü belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizde söz verdik. Her mahalleye halı saha yapacağız dedik. Bu sözümüzü de sırasıyla yerine getiriyoruz” dedi. Gerçekleşen hizmetin sadece halı sahadan ibaret olmayacağını sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Halı sahaların yanında çocuk oyun grupları, çevre düzenlemesi ve dinlenme alanları ile yeni yaşam alanları da oluşturuyoruz” dedi. Her mahalleden çocukların ve gençlerin halı saha talebi olduğuna da dikkat çeken Türkyılmaz, verdikleri sözleri tutacakları ve bu talepleri karşılayacaklarını söyledi.
YENİ HALI SAHALAR YAPILACAK
Son olarak Yeni Mahalle’de basketbol sahasını yenileyerek hizmete açtıklarına vurgu yapan Türkyılmaz, “Çocuklarımız bu alanlarımızı güvenli bir şekilde istedikleri gibi kullanıyor. Bu yıl içerisinde yer tespiti yapacağımız bir mahallemizde daha halı saha için çalışma gerçekleştireceğiz" dedi. İlçe genelinde atıl vaziyette bulunan alanları halkın kullanıma uygun hale getirdiklerinin de altını çizen Türkyılmaz, bu çalışmaların artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık