SİTE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in site ziyaretlerinin bu haftaki adresleri Bahçelievler Mahallesi'nde Doktorlar Sitesi, Koşuyolu'nda Petek Sitesi ve Onur Sitesi oldu.

SİTE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
  • 29 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

Doktorlar Sitesi'nde vatandaşlar sitenin içindeki yollarla ilgili önerilerini bildirirken Başkan Hilmi Türkmen ortak bir noktada buluşulacağını belirtti. Petek ve Onur sitelerinde de Validebağ Korusu ile ilgili konular öne çıkarken Başkan Hilmi Türkmen "Validebağ Korusu için çok güzel bir proje hazırlamıştık, Anıtlar Kurulu'ndan da geçti fakat ön yargılı kesimleri aşamadık, mutabakat sağlandığı an koruyu baştan aşağı doğayı koruyacak şekilde düzenleyebiliriz." dedi. Çay eşliğinde sohbet havasında geçen ziyaretlerde Başkan Hilmi Türkmen atık dönüşümü konusunda site sakinlerinin duyarlılığına teşekkür etti ve her üç siteyi de Valide Sultan Gemisi ile boğaz turuna davet etti.