Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklardan Can Dostlarına Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezini ziyaret etti.

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklardan Can Dostlarına Ziyaret
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti.

‘Bursa’nın Doğasında Bilimin Doğasını Keşfediyorum’ projesi kapsamında

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evleri’nde kalan 30 çocuk Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret ederek can dostları ile vakit geçirdi. Yaşları 12 ile 13 arasındaki çocuklar, etkinlik kapsamında doğal yaşam merkezini gezip hayvanları severken, barınak yetkililer de çocuklara, başıboş veya yaralı sokak hayvanlarına nasıl davranılması gerektiği ve nereye haber vermeleri konusunda bilgiler verdi. Hayvan hakları ve hayvanlardan bulaşan hastalıkların anlatıldığı etkinlikte, çocuklar, barınaktaki hayvanları severek, atlara bindiler. Çocuklar, etkinlik boyunca doyasıya eğlendi.