ŞEHİTLİKLER BAKIM VE ONARIMDAN GEÇİRİLİYOR!

• 17 Mart 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede ve mahallelerde bulunan şehitlik anıtlarının bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Şehitliklerin her zaman bakımlı ve temiz olmasını isteyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu vatan ve bu millet için canlarını seve seve veren şehitlerimize ne yapsak azdır. Belediye olarak, şehitlik anıtlarımızın bakım ve onarımlarını yaptırıp, çevre düzenlemesini çiçeklerle donatarak, en azından manevi olarak küçük de olsa bir şey yapmış olalım istedik. Bu vesile ile, 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferimizin 100. Yılı nedeniyle, tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla bir kez daha anıyorum” diye konuştu.