solyanreklam
sagreklam

Şehitler Tepesi’ne Anlamlı Ziyaret…

Beşiktaş Belediyesi, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıl dönümü kapsamında Şehitler ...

Şehitler Tepesi’ne Anlamlı Ziyaret…
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Şehitler Tepesi’ni ziyaret ederek çelenk bıraktı. Şehit olan polislerimizi rahmetle anan Başkan Hazinedar, "Türk Polis Teşkilatının 172. Yılı kutlu olsun" dedi.

Beşiktaş Belediyesi, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıl dönümünde; 10 Aralık’ta gerçekleşen hain terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden polisler için Şehitler Tepesi’nde anma programı düzenledi. Törene; Başkan Hazinedar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan program konuşmalarla devam etti.



Bugünün çok farklı bir önemi olduğuna değinerek sözlerine başlayan Başkan Hazinedar, "Belediye meclisimizin aldığı kararla Şehitler Tepesi adı kararını aldığımız bu noktadan 33 polis kardeşimizi şehit verdik. Ardından yılbaşı gecesi bir polis kardeşimizi de Reina saldırısında kaybettik. Bundan sonraki yıllarda burada daha nitelikli bir anma programı düzenleyeceğiz. Polislerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu ulus onlar gibi şehitlerin kanı üzerinden geleceğe taşınıyor. Bizi bölmeye çalışmak isteyenler asla başarılı olamayacaklardır. Ülkemizin barış ve huzur içerisinde yaşaması için Türk Polis Teşkilatı’nın çalışmalarını aralıksız sürdüreceğine de inancım tamdır. Bu tepe hiçbir zaman boş kalmayacak, bu tepenin ruhunu hepimiz taşıyarak geleceğe anlatacağız. Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" dedi.

Başkan Hazinedar konuşmasının ardından, Arif Nihat Asya’nın "Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor" adlı şiirini okudu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık