solyanreklam
sagreklam

Saruhanlı'ya Yeni İçme Suyu Sondajı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçe merkezine içme suyu takviyesi amacıyla Mütevelli Mahallesi’nde açtığı yeni sondaj kuyusundan saniyede 15 litre veriminde su elde et...

Saruhanlı'ya Yeni İçme Suyu Sondajı
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 17:06

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçe merkezine içme suyu takviyesi amacıyla Mütevelli Mahallesi’nde açtığı yeni sondaj kuyusundan saniyede 15 litre veriminde su elde etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki vatandaşlara yeterli ve kaliteli içme suyu temini için sondaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar dahilinde, Saruhanlı ilçe merkezine de içme suyu takviyesi amacıyla yeni bir sondaj daha açıldı. Mütevelli Mahallesi’nde yer alan 200 metre derinliğindeki sondaj kuyusundan, saniyede 15 litrelik verim elde edildi. Numune alım işlemleri gerçekleştirilen suya ait analiz sonuçları neticesinde yeni kaynağın bağlantısı yapılarak, ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlara yeterli içme suyu sağlanacak.
Amaç, daha bol ve kaliteli içme suyu sağlamak
Manisalı vatandaşların içme suyu konusunda sıkıntı çekmelerini önlemek adına var güçle çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Saruhanlı ilçe merkezinde ikamet eden vatandaşlarımıza daha bol ve kaliteli içme suyu sağlayabilmek amacıyla Mütevelli Mahallemizde açılan sondajımıza ait tüm çalışmaları tamamladık. Alınan örnekler, Halk Sağlığı Laboratuvarı’na iletildi. Yapılacak analiz sonucunda çıkacak verilere göre de inşallah suyumuzun bağlantısını yaparak vatandaşımızın musluklarından daha verimli bir su akmasını sağlayacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık