Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte Ünlücü, Baklalı ve Suluca mahallelerinde yaşayan hemşehrileriyle buluştu.

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam’ın Ünlüce, Baklalı ve Suluca Mahalleleri’nde hemşerileriyle buluştu

 Sarıçamlı hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, ilçenin çok kısa zamanda kurulup büyüdüğünü ve Adana’nın yükselen değeri olduğunu ifade etti

“ÜNLÜCE İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA SÜRÜYOR”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte Sarıçam’ın Ünlüce, Baklalı, Suluca Mahallelerinde hemşerileri ile bir araya geldi. Ünlüce Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Sözlü, mahalledeki su probleminin bir an evvel çözülmesi için çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

“SARIÇAM’A 100 MİLYONUN ÜZERİNDE YATIRIM YAPTIK”

Baklalı ve Suluca mahallelerinde hemşehrileriyle buluşan Başkan Sözlü, kahvelerde vatandaşlarla sohbet etti, esnafları ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında Sarıçam bölgesine Büyükşehir Belediyesi olarak 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıkları ifade eden Başkan Sözlü, bu yatırımlar bittiğinde Sarıçam’ın daha farklı bir noktada olacağını anlattı.

“ADANA’NIN LOJİSTİK DEĞERİ ARTACAK”

Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklarini vurgulayan Sözlü, “Bunun yanında Çatalan Caddesi’ni 5 er metre genişlettik. İlim Yolu’nu, Kozan Yolu Bulvarı ile birlikte Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan aşağıya çıkarıp E-5’e ulaştıracağız. Böylece Sarıçam trafiğini, Kozan Yolu ve Çatalan Bulvarı’na bindirmeden E-5’e çıkaracağız. Bunun yanında Güney Kuşak Bulvarı’ndan Kozan Yolu’ndan Sarıçam’ın üstünden imara işlediğim bir yol daha var. Ayrıca Adana’nın ikinci otogarını Sarıçam’a yapacağız. Adana çok büyüdü, batı otogarı ve doğu otogarı olacak. Böylece Adana’nın lojistik değerini de artırmış olacağız” ifadelerini kullandı.