solyanreklam
sagreklam

Salur'un İçme Suyu Hattı Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Salur Mahallesi'nde kireçlenme nedeniyle tıkanan içme suyu hattını yeniledi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Mü...

Salur'un İçme Suyu Hattı Yenilendi
  • 21 Ağustos 2018, Salı 13:38

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Salur Mahallesi'nde kireçlenme nedeniyle tıkanan içme suyu hattını yeniledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin eskiyen içme suyu hatlarını yenileyerek yaşanan problemleri çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Salur Mahallesi’nde mevcut içme suyu hattında kireç nedeniyle yaşanan tıkanma sorununu yenileme çalışması ile giderdi. Aynı zamanda içme suyu hattında temizlik çalışması yapılarak mahalle sağlıklı şebekeye kavuşturuldu.
“MASKİ su sorunumuzu bir kalemde çözdü”
Salur Mahalle Muhtarı Osman Kaplan, içme suyu konusunda yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Uzun zamandır çektiğimiz su sorununu MASKİ bir kalemde çözdü. Hattımızın bir kısmında kireçten dolayı tıkanma meydana geldi. Suyumuz azalmaya başladı. Hatta ara ara kesintiler oluyordu. MASKİ yetkilileri hemen gelip hattımızı yeniledi. Bazı bölümlerde de temizlik çalışması gerçekleştirdiler. Çok memnunuz. Hizmetlerin devamını bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ederiz, selamlarımızı iletiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık