solyanreklam
sagreklam

''Ramazan Ayının Habercisi Olan Berat Kandilini İdrak Etmenin Manevi İklimini Yaşıyoruz''

''Ramazan Ayının Habercisi Olan Berat Kandilini İdrak Etmenin Manevi İklimini Yaşıyoruz''

''Ramazan Ayının Habercisi Olan Berat Kandilini İdrak Etmenin Manevi İklimini Yaşıyoruz''
  • 28 Nisan 2018, Cumartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz Mübarek Berat Kandili dolaysyla bir mesaj yaynlad. Bakan Kocamaz yaynlad mesajda u ifadelere yer verdi;

“Berat Kandili; Ramazann müjdecisidir. Berat; borçtan, hastalktan, suç ve cezadan beraat etme, kurtulma, günahlardan arnma, temize çkma, ilâhî af ve rahmete nâil olmaktr.

Berat gecesi de dier gecelerimiz gibi her birimiz için birer, tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesidir. Berat; krlan kalpleri onarma, dargnlk duvarlarn ykma, kin, nefret ve intikam duygularn ama günüdür. Yüce Yaradan'n affna erebilmek için yaratlan affetme günüdür.

Berat; bizlere her türlü er, kötülük, zulüm, hakszlk ve adaletsizlikten beri olmay, onlardan uzak kalmay öretir. Gönüllerin merhametle dolduu, insanlarn sabrl, sevgi ve saygnn hâkim olduu Ramazan aynn habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yayoruz. Af ve ükür vesilesi olan kandiller, müminler için de manevi bir arnmann yannda, hayat muhasebesi yapma frsat sunan gecelerdir. Bu gece, birey olarak her türlü olumsuzluklardan arnmak için yüce Mevlamzdan beratmz isteyelim. Sorumluluklarmz yeniden hatrlayalm ve bizi biz yapan milli ve manevi deerlerimizle birlikte on bir ayn sultan Ramazan ayn hep birlikte idrak edelim.

Bu duygu ve düüncelerle Yüce Rabbimizden beratmz isteyeceimiz bu gecenin, insanla, Türk ve slam âlemine, ülkemize ve milletimize birlik ve beraberlik, kardelik ve bar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum”

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık