Prof. Dr. Türkan Saylan Gündüz Çocuk Bakım Evi Açıldı!

Beşiktaş Belediyesi, 3. kreş olan Prof. Dr. Türkan Saylan Gündüz Çocuk Bakım Evi'ni hizmet...

• 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Prof. Dr. Türkan Saylan Gündüz Çocuk Bakım Evi Açıldı!
Beşiktaş Belediyesi 3. kreşini açtı.

Beşiktaş Balmumcu Mahallesi’nde açılan Beşiktaş Belediyesine ait 3. kreşe ÇYDD Onursal Başkanı, doktor ve eğitimci Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adı verildi.

Açılış kurdelesini Başkan Hazinedar, ÇYDD Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı İlker Uygun kesti.

Açılış törenine, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı İlker Uygun, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkan Saylan’ın anısının yaşatıldığı kreşin önünde düzenlenen törende Başkan Hazinedar ve Aysel Çelikel konuşma yaptı.

Başkan Hazinedar, “Ben iki kreş devraldım. Üçüncüsünü açıyoruz ve hedefimiz bu sayıyı beşe çıkarmak. Çalışan kadınlarımıza, imkanı olmayan ailelere destek olmak ve eğitime katkı sağlamak amacıyla bu kreşimizin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Beşiktaş  Belediyesi olarak üçüncü kreşimize “Aydın Türk Kadını” Türkan Saylan’ın adını vermek bizi ayrıca mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Hazinedar ve Aysel Çelikel, Prof. Dr. Türkan Saylan Gündüz Çocuk Bakım Evi’nin açılış kurdelesini kesti.