solyanreklam
sagreklam

Osmangaziden Uludağa Modern Eğitim Merkezi

Osmangazi Belediyesi, Türkiyenin en önemli turizm merkezlerinden Uludağın her mevsim cazibe merkezi olmasına yönelik projelerine bir yenisini ekledi. Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan Sarıalan Eğitim Merkezi, çok yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Osmangaziden Uludağa Modern Eğitim Merkezi
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Uludağ’ın her mevsim cazibe merkezi olmasına yönelik projelerine bir yenisini ekledi. Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan Sarıalan Eğitim Merkezi, çok yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Türkiye’nin doğal güzelliklerinden biri olan Uludağ Sarıalan’da Endemik Park çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, ayrıca aynı bölgede öğrencilerin faydalanabileceği Sarıalan Eğitim Merkezi’ni inşa etti. Başkan Mustafa Dündar, özellikle dış görüntüsü ve mimarisiyle dikkat çeken binadaki çalışmaları yerinde inceledi. Belediye olarak Uludağ’ın her mevsim daha aktif ziyaret edilmesi ve gelen misafirlerin daha iyi ağırlanabilmesi adına projeler geliştirdiklerini belirten Dündar, “Sarıalan’da Milli Parklar’a ait olan eski kır gazinolarını devralmıştık. Bu binaların restorasyon çalışmalarını gerçekleştirdik. Bu binalarımızdan biri Taşkonak Tesisi olarak hizmet veriyor. Diğer binayı da eğitim merkezi olarak planladık. Restorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere olan bu binamız da Sarıalan Eğitim Merkezi olarak gençlerimize, öğrencilerimize hizmet verecek. Bu merkezimizde çalışmalar son aşamaya geldi. Kısa bir süre sonra bu merkezimizi hizmete açacağız. Uludağ’ın tanıtımına ve her mevsim cazibe merkezi haline gelmesine fayda sağlayacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık