Osmangazi'de Yıldızlar Korta Çıktı

Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Müsabakaları start aldı.

Osmangazi'de Yıldızlar Korta Çıktı
  • 28 Şubat 2018, Çarşamba 14:26

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullar Arası Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Müsabakaları’na 18 okuldan 2003-2004-2005 doğumlu 45 kız, 40 erkek olmak üzere toplam 85 sporcu başvuru yaptı. Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi’nde düzenlenecek müsabakaların ilk gününde sporcular dereceye girebilmek korta çıktı.

Grup maçları sonunda ilk iki sırada yer alan okullar bir üst tura yükselecek. Çeyrek ve final karşılaşmalarının ardından 2 Mart Cuma günü final maçı oynayacak. Bursa il birinciliği müsabakalarında yıldızlar kategorisinde dereceye giren okullar, bölge turnuvasına katılmaya hak kazanacak. Bölge müsabakalarında dereceye girenler ise daha sonra Türkiye finallerine katılacak.