Osmangazi'de Kaçak Depo Yıkımı

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde depo olarak kullanılan kaçak prefabrik yapıyı yıktı.

Osmangazi'de Kaçak Depo Yıkımı
  • 06 Mart 2018, Salı 14:13

Kaçak yapılaşma ile mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş ve depo olarak kullanılan prefabrik yapıyı yıktı. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol ekipleri tarafından kaçak olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan depo, iş makinesi ile yıkılarak yerle bir edildi. Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Osmangazi Belediyesi yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.