Osmangazi Kortlarında Yıldızlar Geçidi

Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Osmangazi Kortlarında Yıldızlar Geçidi
  • 05 Mart 2018, Pazartesi 9:23

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde 45 kız, 40 erkek olmak üzere toplam 85 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Müsabakaları, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında yapılan grup eleme karşılaşmaları ile start aldı. 2004–2005–2006 doğumlu sporcuların korta çıktığı müsabakada Osmangazi Ortaokulu, Şahinkaya Koleji, Özlüce Tan Okulları gibi toplam 18 okul kıyasıya madalya mücadelesi verdi.

Turnuvanın yıldız kızlar kategorisinde Özel TED Koleji birinci, Özel Final Okulları ikinci, Vahide Aktuğ Ortaokulu üçüncü, Özel Şahinkaya Koleji dördüncü olurken, yıldız erkekler kategorisinde birinciliği Özel Şahinkaya Koleji, ikinciliği Özel Final Okulları, üçüncülüğü Saadettin Türkün Ortaokulu, dördüncülüğü ise Ali Durmaz Ortaokulu elde etti.