Öğrenciler zabıta mesleğini tanıyor

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, öğrencilerin toplumsal farkındalığının artması için Nilüfer’deki okullarda zabıtanın görev ve yetkileri konusunda eğitimler düzenliyor.

Öğrenciler zabıta mesleğini tanıyor
  • 25 Şubat 2018, Pazar 15:55

Nilüfer Belediyesi, öğrencilerin farklı alanlarda kendilerini geliştirmesi ve toplumsal farkındalıklarının artması için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de Nilüfer’deki okullarda öğrencilerle bir araya geliyor. İlk olarak Nesrin Fuat Bursalı İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluşan Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, öğrencilere zabıta mesleği, zabıta mesleğinin görev ve yetkileri ile öğrencilerin sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Merve Gökaşar, Ali Özdemir ve Süleyman Gülmez tarafından verilen eğitimleri öğrenciler merakla dinledi ve bilgi sahibi oldu.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimler Nilüfer bölgesindeki kreş ve ilkokul seviyesindeki tüm okullarda gerçekleştirilecek.