solyanreklam
sagreklam

Nilüfer'de hayvanseverlerden büyük duyarlılık .

Hayal Kahvesi Bursa ve Akademi Veteriner Polikliniği’nin soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına destek olmak için düzenledikleri konserde toplanan mamaların bir kısmı Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne teslim edildi.

Nilüfer'de hayvanseverlerden büyük duyarlılık .
  • 15 Şubat 2018, Perşembe 22:20

Hayvanseverler, sokaktaki can dostları için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Akademi Veteriner Polikliniği ve Hayal Kahvesi Bursa’nın “Zor kış şartlarında sokak hayvanlarının aç kalmasına seyirci kalma” sloganı ile birlikte hayata geçirdiği proje kapsamında düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Hayal Kahvesi’nde düzenlenen konserden elde edilen gelirle sokak hayvanlarına dağıtılmak üzere mama alındı. Alınan mamaların bir kısmı sokak hayvanlarını besleyen gönüllülere verilirken, 500 kilogramlık kısmı da Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne teslim edildi.

 

Mamaları teslim alan Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, mamaların gönüllü hayvanseverler ile birlikte kırsal alanlardaki can dostlara ulaştırılacağını belirtti.  Eker, “Nilüfer Belediyesi sokaklarda yaşayan can dostlarımız için bir çok örnek projeye imza atmış öncü ve lider bir kurumdur. Can dostlarımız için farkındalık yaratmak adına başlatmış olduğumuz mama konserlerinin sivil toplum kuruluşları, özel işletmeler ve meslektaşlarımızın da destekleri ile devam ettiğini görmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Zor şartlarda yaşam mücadelesi veren doğal ortamdaki can dostlarımızın aslında sahipsiz olmadıklarını gösteren bu duyarlı davranışlarından dolayı bütün hayvanseverlere teşekkür ediyoruz. Başlatmış olduğumuz projelerimizde ‘Çünkü önemsiyoruz’ derken, sizlerin de onları önemsediğini görmek ve bu duruma seyirci kalmamış olmanız bizleri son derece gururlandırıyor” diye konuştu.

 

Fikriye Eker, organizasyonu gerçekleştiren işletmelere katkılarından dolayı teşekkür ederek “Sokak Hayvanı Dostu İşletme” belgesi verdi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık