Muhtar Hüseyin Damar'dan Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu İlçesi Umurçam Mahallesi Muhtarı Hüseyin Damar'ı makamında ağırladı.Büyükşehir Belediyesinin Hayrabolu ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Muhtar Hüseyin Damar'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hüseyin Damar da Başkan Albayrak'a misafirperverliği için teşekkür etti.

Muhtar Hüseyin Damar'dan Ziyaret
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 0:00