Mudanyali öğrencilere ''baskan'' sözü

Mudanyali öğrencilere ''baskan'' sözü
  • 20 Aralık 2017, Çarşamba 14:35

Mudanya’nın Tirilye Mahallesi’nde eğitim gören Zeytinbağı İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret ederek, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayıp taleplerini dinleyen Başkan Türkyılmaz, öğrencilerin talepleriyle ilgili destek sözü verdi.

Zeytinbağı İlkokulu öğrencileri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, yerel yönetim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Hayri Türkyılmaz, okullarıyla ilgili bazı konularda taleplerde de bulunan öğrencilere destek sözü verdi. 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyet’in Doğduğu Kent Mudanya’nın Çocuklarından Atatürk’e Mektuplar” yarışmasına katılan öğrenciler, Başkan Türkyılmaz’a 10 Kasım’da yarışmaya katılan tüm öğrencileri Anıtkabir’e götürme sözünü hatırlattı. Başkan Türkyılmaz da, “Sözümüz söz” diyerek, öğrencilere teminat verdi. Başkan Türkyılmaz, “Geleceğin büyükleri siz öğrencilerimizin şimdiden yerel yönetimlerle yakından ilgilenmeleri beni çok mutlu etti. Sizler geleceğin doktoru, avukatı, öğretmeni ve hatta belediye başkanı, milletvekili, başbakanı olabilirsiniz. Sizlerin taleplerini yerine getirmek bizim görevimiz. Eğitim hayatınızda yanınızda olma sözü veriyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Türkyılmaz, öğrencilere Atatürk’lü puzzle ile kitap hediye etti. Sınıf temsilciliğine seçilen Yusuf Tok isimli öğrenci okul içinde kurmak istediği kütüphane için kitap desteği isterken, Başkan Türkyılmaz, öğrenciye “Nutuk” hediye etti.