solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA PARK VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

MUDANYA’DA PARK VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

MUDANYA’DA PARK VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
  • 23 Ekim 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bademli ve Ömerbey Mahalleleri’nde yeni açılan imar yollarında parke ve tretuvar çalışmalarına devam ederken, Cumhuriyet Parkı Projesi tüm hızıyla sürüyor.  
 

Mudanya Belediyesi, hizmet sözü verdiği mahallelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni açılan imar yollarında parke, kaldırım ve tretuvar çalışmalarına hız verirken, Cumhuriyet Parkı Projesi de tüm hızıyla devam ediyor. Bademli Mahallesi Beste Sokak ile 6’ıncı cadde üzerinde 500 metrekare, Ömerbey Mahallesi Huzur Caddesi’ne bağlanan sokaklarda 3 bin metrekare parke ve tretuvar çalışması gerçekleştiren ekipler, Mudanya’nın en büyük parkı olan Bademli Cumhuriyet Parkı’nda da çalışmalar sürüyor. Hemşerilerinin daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla Mudanya’nın hak ettiği hizmetlerin tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Gerek yol ve tretuvar çalışmaları, gerekse park alanlarının oluşturulması için ekiplerimiz vatandaşlardan gelen istek doğrultusunda yatırım planlamasına uygun çalışıyor” dedi.
MUDANYA’NIN EN BÜYÜK PARKI
Cumhuriyet Parkı Projesi ile ilçenin en büyük parkını kısa zaman içerisinde hayata geçireceklerinin de altını çizen Türkyılmaz, “İçerisinde sosyal tesis, otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile uçurtma alanı gibi birçok aktivitenin yapılacağı alanlar olacak” diye konuştu. Projenin Mudanya’ya değer katacağını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Yaklaşık 10 dönümlük alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar tamamlandığında ilçemizde bugüne kadar yapılmış en büyük parkımız olacaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık