solyanreklam
sagreklam

MUDANYA PROTOKOLÜNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

MUDANYA PROTOKOLÜNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

MUDANYA PROTOKOLÜNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
  • 17 Ocak 2017, Salı 0:00

Mudanya ilçe protokol üyeleri hain terör saldırılarında şehit düşen Kd. Çvş. Feyyaz İlhan ile polis memuru Yener Aslan’ın ailelerini ziyaret etti. 

Mudanya ilçe protokol üyeleri Ankara’da şehit düşen Ast. Kd. Çvş. Feyyaz İlhan ile Aydın’da şehit düşen polis memuru Yener Aslan’ın ailelerine ziyarette bulundu. Mudanya İlçe Kaymakamı Faik Oktay Sözer, İlçe Garnizon Komutanı SG. Bnb. Alpaslan Baysal, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Engin Kurular,  İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Samet Ali Kılıçoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Fatih Acar ve İlçe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu’nun gerçekleştirdiği ziyaretlerde şehit ailelerine taziye dilekleri iletildi.  
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Şehit ailelerine asla kendilerini yalnız hissetmemeleri gerektiğini söyleyen İlçe Kaymakamı Sözer, her zaman şehit ailelerinin yanında olacaklarını belirtti. “Ülkemiz için, çocuklarımız için, torunlarımız için umutlarımız ve ümitlerimiz var” diyen Başkan Türkyılmaz, “Umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizler de sizlerin acısını paylaşıyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilin” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun ise, şehit polis memuru Yener Acar’ın çocuklarının eğitimine destek olacaklarını ifade etti. Gerçekleşen ziyaretlerde İlçe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu, şehitler için dua etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık