solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN SİTELER MAHALLESİ’NE YAŞAM ALANI

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN SİTELER MAHALLESİ’NE YAŞAM ALANI

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN SİTELER MAHALLESİ’NE YAŞAM ALANI
  • 09 Aralık 2016, Cuma 0:00

Daha yaşanılabilir bir Mudanya için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Mudanya Belediyesi ekipleri, gerçekleştirdiği plan ve program çerçevesinde Siteler Mahallesi’ne yeni yaşam alanı ve parklar kazandırıyor.

İlçe genelinde bulunan park ve dinlenme alanlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, çocuk parkı ve dinlenme alanı ihtiyacı olan mahallelerde de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ile birlikte yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
MUHTARLIK BİNASI ÖNÜ MODERN HALE GELİYOR
Siteler Mahallesi muhtarlık binası önündeki çalışmaların 500 m2’lik alanda gerçekleştiğini belirten Türkyılmaz, “Bu alanımızın 250 m2’si yeşil alan olacak. 140 m2 tretuvar ve 110 m2 park içi sert zemin parke kaplaması gerçekleştireceğiz” dedi.  Muhtarlık hizmetlerinin karşılanması amacı ile oturma ve dinlenme alanı niteliğinde de düzenleme yapılacağını da belirten Türkyılmaz, bir adet kameriyenin de alana yerleştirildiğini söyledi.
SİTELER MAHALLESİ’NE YENİ YAŞAM ALANI
Siteler Mahallesi Bilim Caddesi’nde gerçekleşen çalışmaları da inceleyen Başkan Türkyılmaz, 1600 m2’lik alanda çalışmaların çok yönlü olarak devam ettiğini söyledi. Alanda bulunan mevcut su kuyusunun aktif olduğuna dikkat çeken Türkyılmaz, “Alanda pompaj istasyonu amaçlı 10 m2 taban alanlı bir katlı yapı, 800 m2  aktif yeşil alan düzenlemesi, 600 m2  yürüyüş yolu, 230 m2 kauçuk zemin kaplama ile çocuk oyun gurubu ile spor alanı yer alacaktır” dedi.  Çalışmalar kapsamında park düzenleme sınırında yaklaşık 70 metre betonarme duvar ile bilim yolu caddesi boyunca yaya kaldırım düzenlemesinin de yapılacağını belirten Türkyılmaz, dekoratif amaçlı aydınlatma ile alanın ışıklandırmasının da yapılacağını sözlerine ekledi.
“ÇOCUKLARIMIZA SAĞLIKLI ALANLAR YARATIYORUZ”
Çocukların sağlıklı ve güvenli bir şekilde oyun parklarından yararlanmalarını sağlamak amacıyla çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanacağını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Çocuklarımıza oyun alanları oluştururken, ebeveynlerinin de keyifli vakit geçirmeleri ve dinlenmeleri amacıyla yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Plan ve program dahilinde tüm mahallelerimizde ihtiyaç duyulan alanlarda bu tür çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık