solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HER MAHALLEYE HİZMET

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HER MAHALLEYE HİZMET

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HER MAHALLEYE HİZMET
  • 04 Ağustos 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi ilçe merkezinde gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.  İlçe genelinde çocuk parklarında zemin kauçuk kaplama çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri kırsal alanda da halı saha ve çocuk parkları oluşturarak sosyal alanlara her gün bir yenisini ekliyor.

Mudanya’nın daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması konusunda sınırları ve sorumluluk alanları içerisinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Mudanya Belediyesi,  gerçekleştirdiği hizmetlere her gün bir yenisini daha ekliyor. Halitpaşa Mahallesi Yumurtape ve Samanyolu caddelerinde asfalt çalışmaları için hazırlık yapan ekipler, mahallelerde halı saha, çocuk parkları, muhtarlık binaları ve zeytin alım yerlerinin yapım çalışmalarını sürdürüyor. Güzelyalı Barış Park’ta zemin kauçuk kaplama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Deniz Park ve Şehit Mehmet Parkı’nda da zemin çalışmalarını gerçekleştirecek.
ÇOCUK PARKLARI VE ORTAK ALANLAR OLUŞTURULUYOR
Mevcut çocuk oyun alanlarının yenilenmesi çalışmalarını çok yönlü olarak sürdüren ekipler, kırsal alanda gelen talepleri de sırasıyla değerlendiriyor. Eğerce Mahallesi’nde zeytin alım yeri, Evciler Mahallesi’nde muhtarlık binası ve berber salonu, Orhaniye Mahallesi’nde mini halı saha ve çocuk parkı, Söğütpınar ve Çayönü Mahalleleri’nde çocuk oyun parkı çalışmalarını sürdüren ekipler, Yaman Mahallesi’nde ise muhtarlık, köy kahvesi, zeytin alım yeri ve imam evi çalışmalarını tamamladı.
BETON PARKLAR YEŞİL PARKLARA DÖNÜŞÜYOR
İlçe merkezi ve kırsal alanda yeni park çalışmalarının yanı sıra mevcut parklarda da yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirten Türkyılmaz, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için bu alanların artmasını çok önemsiyoruz. İlçemize yeni çocuk oyun alanları ve ortak yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl içerisinde birçok alandaki çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”
Çocuklar ve gençlerin rahat ve güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı saha çalışmalarının sürdüğünü belirten Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizde söz verdik. Her mahalleye halı saha yapacağız dedik. Bu sözümüzü de sırasıyla yerine getiriyoruz” dedi. Muhtarlardan ve mahallelilerden aldıkları talepleri de yerine getirdiklerine vurgu yapan Türkyılmaz, “Kırsal alanda hizmetlerimizi her geçen gün arttırıyoruz. Parke çalışmalarımızla mahallelerimizi çamurdan kurtarırken, çocuklarımıza parklar yapıyor, muhtarlık binalarımızı yeniliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık