solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ LEZZET ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ LEZZET ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ LEZZET ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
  • 09 Mayıs 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Lezzet Şenliği başlıyor. 13-14-15 Mayıs tariflerinde üç gün sürecek olan şenlik Suzan Kardeş konseriyle son bulacak.

Mudanya Belediyesi’nin bu yıl “Mudanya’nın Tadı” sloganıyla ikincisini düzenlediği Lezzet Şenliği hafta sonu başlıyor. Üç gün sürecek ve yöresel lezzetlerin sunulduğu stantların yer alacağı şenlikte, Mudanya Belediyesi ve Beyarmudu Belediyesi Halk Oyunları ekipleri gösteriler sunacak. O Ses Melike, Mudanya Kültür Sanat Derneği TSM Korosu’nun da sahne alacağı etkinlik Suzan Kardeş’in vereceği konser ile son bulacak.
KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE START VERİLECEK
13 Mayıs Cuma günü saat 18:00’da İskele Meydanı’ndan kortej yürüyüşüyle başlayacak olan Lezzet Şenliği etkinlikleri, Mütareke Meydanı’nda devam edecek. İlçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının kuracağı stantlarla yöresel ve geleneksel lezzetlerin yer alacağı etkinlikte, geleneksel el işleri de beğeniye sunulacak. “Zeytinyağlı Yaprak Sarma” yarışmasının da düzenleneceği etkinlik Mudanya’nın tanıtımına ve turizmine katkı sağlayacak.  
“LEZZETLERİN KARDEŞLİĞİ OLUŞACAK”
Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da farklı kültürlerin ve lezzetlerin kardeşliği için de adımlar attıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “ Mudanya Lezzet Şenliği ile farklı kültürleri ve lezzetleri ikinci yılda da bir araya getiriyoruz. Mudanya’nın unutulmaya yüz tutmuş tüm değerlerini ortaya çıkararak hem ilçemizin tanıtımını gerçekleştiriyor, hem de turizme katkı sağlıyoruz” dedi.
SUZAN KARDEŞ İLE FİNAL YAPILACAK
Üç gün sürecek etkinlikte çeşitli sanatçıların konser vereceğini de belirten Türkyılmaz, “O Ses Melike, Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu etkinliğimizde sahne alacak. Şenliğimizi Suzan Kardeş’in vereceği konserle noktalayacağız” dedi. Kendilerine bu konuda destek veren sivil toplum kuruluşlarına ve derneklere teşekkür eden Türkyılmaz, etkinliğin etkili ve verimli geçmesini dileyerek tüm hemşehrilerini Lezzet Şenliği’ne davet etti. Türkyılmaz ayrıca etkinlikle ilgili geniş bilginin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden alınabileceğini de sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık