solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi 'El Sanatları Sergisi' açıldı

Mudanya Belediyesi’nin, Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri sergiye çıktı. Eserler Endülüs Park AVM Sergi Salonu'nda sergilniyor.

Mudanya Belediyesi 'El Sanatları Sergisi' açıldı
  • 24 Şubat 2018, Cumartesi 16:07

Eğitimi, sporu, kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılan Mudanya Belediyesi’nin, Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri sergiye çıktı.


Mudanya Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik alanında önemli bir hizmet olarak hayata geçirilen hobi sanat atölyeleri kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan sergi, düzenlenen törenle açıldı. Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi kursiyerlerinin el sanatları sergisi, Endülüs Park AVM Sergi Salonu'nda beğeniye sunuldu. Serginin açılışına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Servet Usta, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Kadın Kolları Başkanı Jale Büyükurgancı ile Endülüs Park kurucu ortaklarından Mustafa Barutçuoğlu ile kursiyerler katıldı. Serginin açılışını yapan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Sosyal belediyecilik anlayışımızın temelini Mudanyalıların mutluluğu oluşturuyor.  Yine, güzel bir organizasyonu daha bereber hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’mıza da insanların mutluluk, huzur ve sevgi içinde yaşaması yakışır. Mudanyalılar mutlu olsun, hobi edinsin, kişisel gelişimlerini sağlasın, bir uğraşı olsun istiyoruz. Hepinizin ellerine, gönüllerine sağlık” diye konuştu. Sergi, 4 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek.

Belediyeler Haber Platformu

www.belediyehaberleri.com.tr

  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık