solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI SAHADA TER DÖKÜYOR

MUDANYA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI SAHADA TER DÖKÜYOR

MUDANYA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI SAHADA TER DÖKÜYOR
  • 12 Temmuz 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından dayanışmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek adına düzenlenen “Mudanya Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası” başladı.

Mudanya Belediye personeli arasındaki dayanışma ruhunu arttırmak ve yoğun iş temposu arasında nefes almak amacıyla düzenlenen birimler arası futbol turnuvası başladı. İlçe stadyumunda oynanan karşılaşmalarda renkli görüntüler ortaya çıkarken,  maçlar büyük mücadelelere sahne oluyor.  Özgür Altıntaş’ın hakem olarak görev yaptığı ilk karşılaşmalarda personelin heyecan ve isteği göze çarparken, ikinci maçlar 13 Temmuz Çarşamba günü oynanacak.
EKİP RUHU ORTAYA ÇIKIYOR
Düzenlenen turnuvada amaçlarının yenmek ya da yenilmek olmadığını vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kurum içi iletişimi artırmak, birlik ve beraberliği daha üst seviyelere çıkarmak ve personelimizin stresini atması amacıyla bu turnuvayı düzenliyoruz” dedi. Personelin kıyasıya mücadele ettiğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Hırçınlık yok, ekip ruhu var. Sporun dostluk ve kardeşlik duygularını güçlendirmede önemli bir araç olduğunu biliyoruz” dedi. Birlik ve beraberliği sağlayan bu tür etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.
Altı birimin katıldığı turnuvanın ilk maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle:
İnsan Kaynakları: 7 Mali Hizmetler: 2
Park ve Bahçeler: 2 Güvenlik: 4
Zabıta Müdürlüğü: 6 Ulaşım Müdürlüğü:

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık