solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ORTAK KINAMA

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ORTAK KINAMA

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ORTAK KINAMA
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi’nin Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başkanlığında gerçekleşti. 24 gündem ve bir gündem dışı maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında, 2018 yılı mesajları verilirken, ABD’nin Kudüs kararı da ortak bir dille kınandı. ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığını ve ABD büyükelçiliğinin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınma sürecini başlattığını açıklamasın ardından bir tepki de Mudanya Belediye Meclisi’nden geldi.
MECLİSTEN ORTAK KINAMA 
Açıklamayı Mudanya ilçesi ve belediye meclisi adına şiddetle kınadıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, “Bizim için birçok kutsal değeri olan bu şehrin, tek taraflı olarak ve 3’üncü Dünya Savaşı’nın başlamasına neden olacak kadar önemli olan bu kente karşı yapılan metazoriyi gasp etme anlayışına karşı olduğumuzu ve belediye meclisi olarak şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum” dedi.
“YENİ YILDA SAĞLAM ADIMLAR ATILACAKTIR”
Yeni yıl mesajlarını da veren Başkan Türkyılmaz, “2018 yılının barışın, kardeşliğin ve özgürlüklerin egemen olduğu, OHAL dahil birçok olumsuzlukların ortadan kalktığı, insanlarımızın kol kola girdiği bir süreç olmasını diliyorum” dedi. 2018 yılında tüm ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Bursa’ya daha iyi hizmetler yapılması açısından sağlam adımların atılacağına inandığını da belirten Türkyılmaz , “Bu konuda her zaman olduğu gibi yapıcı tutumumuz devam edecektir. 2018 yılının ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.     

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık