solyanreklam
sagreklam

Mobil Başkan Ekibi dertlere deva oluyor

Mobil Başkan Ekibi dertlere deva oluyor

Mobil Başkan Ekibi dertlere deva oluyor
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Mobil Başkan' sloganı ile yola çıkan, halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ve çevre sakinlerinin görüş ve önerilerini dinlemek için her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, şimdi de mobil ekip kurarak tüm Karacabey'i geziyor.

Karacabey Belediyesi tarafından, ilçe halkının istek ve taleplerini doğrudan kayıt altına alarak çözüm üretmek amacıyla oluşturulan “Mobil Başkan Ekibi'', faaliyete geçtiği günden bu yana binlerce vatandaşın şikâyet ve önerilerini kayıt altına aldı.

İlçe halkına ulaşmak için evleri dolaşan 'mobil başkan' ekipleri, evde yatan yatalak hastalara ve muhtaç insanlara ulaşarak dertlerine deva oluyor.

Mobil başkan ekibiyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Belediye ekiplerimiz, ilçedeki bütün vatandaşlarımızı tek tek tarıyor. Vatandaşlarımızın belediyeye yönelik beklentilerini ve önerilerini dinlerken, bu tip bakıma ve temizliğe muhtaç insanlarla da karşılıyoruz. Bu çalışmalarda bizi en mutlu eden durum, bakıma muhtaç olan ihtiyaç sahibi insanlara da bu vesileyle ulaşabilmek. Devletimiz, her türlü dezavantajlı gruba, engelli ve yaşlılara hizmet götürmeye ve destek vermeye çalışıyor. Ancak bakıldığında, insanlar bu yardımın prosedürünü veya böyle bir yardımın olduğunu bilmiyorlar. Bu noktada, insanlara ulaşan mobil ekibimiz bu konuda da vatandaşlarımıza yardımcı oluyor” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık