solyanreklam
sagreklam

Minnetler'in Altyapısı Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde 154 Mahalle Projesi’ni yürüttüğü mahallelerden biri olan Demirci’nin Minnetler Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarını nokt...

Minnetler'in Altyapısı Tamamlandı
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 13:58

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde 154 Mahalle Projesi’ni yürüttüğü mahallelerden biri olan Demirci’nin Minnetler Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarını noktalayarak, 11 kilometrelik yeni içme suyu ve kanalizasyon hattı inşa etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde 154 Mahalle Projesi ile başlattığı alt ve üstyapı yenileme çalışmalarında hız kesmiyor. Proje kapsamında Demirci ilçesine bağlı Minnetler Mahallesi de sağlıklı altyapıya kavuşturuldu. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından mahallede 7 kilometre yeni kanalizasyon ve 4 kilometre içme suyu şebekesi inşa edildi. Ayrıca hayata geçirilecek foseptik imalatı sayesinde de eskisine göre çok daha modern bir sistem temin edilecek. Kilit parke ve bordür taşı döşeme çalışmaları da kısa süre içerisinde başlatılarak mahallenin üstyapısı da yapılacak.
“Asıl güzellik en son ortaya çıkacak”
Minnetler Mahalle Muhtarı Muharrem Mağden, “Mahallemizde altyapı çalışmalarımız bitti. Bundan önce derme çatma bir kanalizasyon hattımız vardı. Sürekli sorun yaşıyorduk. İçme suyu borularımız da aynı şekilde sık sık arıza veriyor, bizi zor durumda bırakıyordu. Sağlıklı değildi. Tabii asıl güzellik üstyapı da dahil bütün işler bitip bunları kullanmaya başladığımızda ortaya çıkacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık