solyanreklam
sagreklam

MİNİK KIZLAR ÇİFTE KUPAYLA MUDANYA’YA DÖNDÜLER

MİNİK KIZLAR ÇİFTE KUPAYLA MUDANYA’YA DÖNDÜLER

MİNİK KIZLAR ÇİFTE KUPAYLA MUDANYA’YA DÖNDÜLER
  • 01 Temmuz 2016, Cuma 0:00

Alanya’da gerçekleştirilen iki ayrı hentbol turnuvasına katılan Mudanya Gençlik Spor Kulübü Minikler Hentbol Takımı, zorlu maçlar sonunda iki turnuvada da derece elde ederek kupalarla Mudanya’ya döndü.

Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle Alanya’da düzenlenen Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası ve Minik Kulüpler Hentbol Turnuvası’na katılan Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü Minik Kızlar Hentbol Takımı zorlu ve yorucu maçlar sonrasında Mudanya’ya çifte kupayla döndüler. Ramazan Demirci turnuvasında Bornova Belediyesi’ni 14-12 yenerek şampiyon olan Mudanyalı hentbolcular, Minik Kulüpler Türkiye Şampiyonasında ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 15-13 yenilerek ikinci oldu. Beş gün süren ve günde üç maç yapan hentbolcuları turnuvalarda Mudanya Belediye Meclis üyeleri Ali Polat ve Servet Usta yalnız bırakmazken, hentbol antrenörü Merve Atak ise, sporcularına, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Mudanya’da spor altyapısının oluştuğuna dikkati geçen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’da hentbolcuları ve antrenörleri gönülden kutlayarak başarılarının devamını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık